10 Mayıs 2017 Çarşamba

Rehber Taşları ve Nüfusu Azaltma Planı

Eski tarihlerde yapılmış olan ve günümüze kadar şeklini koruyan birçok yapı bulunmaktadır. Her biri kendi içinde bir gizem barındıran bu yapılardan bazıları bizlere ne anlatmak istediklerini açıkça anlatmış, bazıları ise hala gizemlerini korumaktadır. Amerika Birlikte Devletleri içerisinde Georgia eyaletinde bulunan 'Guide stones' yani 'Rehber taşları' 1980 yılında yapılmış olup akılları fazlası ile kurcalamaktadır.

Günümüzde bu tarz olaylarla ilgilenmekte olan komplo teorisyenleri bu anıtın çok gizli tarikatlar tarafından yaptırıldığını söylemektedirler. Bu anıttaki taşların üzerinde bulunan yazıları çeviren bir araştırmacı bu yazıları 'Deccal'in 10 Emri' şeklinde tasvir etmiştir. Her bir tanesi 20 ton ağırlığındaki 4 adet büyük dikili taş ve bu taşların üzerindeki 12 ton ağırlığında tepe taşı ve ortada bulunan son taş ile yaklaşık 110 ton ağırlığındaki bir anıttır. Anıtta bulunan taşların yüzeylerinde farklı diller ile 10 Emir ya da 10 olay yazılmıştır. Çok yakın bir zaman önce yapılmış olsa dahi kimin yaptırdığı bilinmemektedir.

Rehber Taşları'nın yapılış hikayesi 1979 yılının Temmuz ayı ile başlar. Çok şık giyinmiş olan, orta yaşlarda, gri sakallı birisi, granit taşının en iyi işlendiği eyalet olan Georgia'ya gelir. Birkaç gününü burada geçirdikten sonra Elbert Granit isimli şirketin ofisine girer. Ofis içerisindeki herkes meşgul olduğundan şirketin patronu bu kişi ile görüşme yapar. Gizemli kişi bir anıt yaptırmak istediğini, bu anıtın gizemli bir grup tarafından gelecek nesillere insanlık için bir mesaj bırakmak için olduğunu, adının Robert R.C. Christian olduğunu ancak bu isminde sahte olduğunu dürüst olarak söyler. Başta firma şemaları inceledikten sonra işin çok zor olduğunu çünkü taşların astrolojiye göre işlenerek dizilmesini talep edildiğini, düşünerek 3 kat fazla fiyat verir. Ancak  bu yüksek fiyata gizemli kişi itiraz etmez.Anıtı bitiren şirket bir daha asla gizemli kişiye ulaşamamıştır.

Peki yapımı ve yaptıranı bilinmeyen Rehber Taşları üzerinde neler yazmaktadır?

  • Doğa ile sürekli bir denge halinde insanlığı 500 binin altında tut.
  • Akıllıca üretim sağlığı, çeşitliliğini arttır ve dahada geliştir.
  • İnsanlığı yeni yaygın bir dilde birleştir.
  • Tutku,İman,Gelenek ve diğer uygunsuz şeylere hakim ol
  • İnsanları ve devletleri adil yasalar ve mahkemeler ile koru
  • Tüm milletler içten yönetilsin, harici anlaşılmazlık dünya mahkemesinde çözümlensin
  • Gereksiz yasa ve yetkilerden kurtul
  • Kişisel hakları sosyal görevlerle dengele
  • Gerçeği ödüllendir. Güzellik,sevgi, sonsuz uyum ara
  • Dünya üzerinde bir kanser olma, doğa için yer bırak 
Bu şekilde olan 10 yasanın 9 tanesi normal gözükmekte ve kimseye rahatsızlık vermemektedir. Ancak bir tanesi fazlasıyla endişe verecek durumdadır. Dünya nüfusunun 500 bin ile sınırlanması korkunç bir plandır. Dünyanın içinde olduğu duruma bakılacak olursa bu planın işlediği gözlemlenmektedir.


Yazan: Caner Ümit TOPÇU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İş yoğunluğum dolayısıyla yorumlara cevap veremeyebilirim. Anlayışınız icin teşekkürler.